Jullie 3 favoriete recepten van 2015

door Esther

Het nieuwe jaar is weer begonnen en het leek me leuk om eens terug te blikken naar jullie meest favoriete recepten van afgelopen jaar. Gelukkig is dat allemaal makkelijk bij te houden en uit te zoeken, dus hieronder vind je de recepten die het meest bezocht zijn.

Slowcooker appeltaart dessert

Slowcooker Appeltaart

Dit overheerlijke en makkelijke dessert scoorde hier thuis erg goed, maar bij jullie blijkbaar ook. Appeltaart blijft een favoriet van velen en makkelijker dan in de slowcooker gaat het niet worden!

Spruitjes stamppot met shoarma

Spruitjesstamppot

Onbekend maakt onbemind en dat geldt zeker voor spruitjes. Hoeveel kinderen zeggen dat ze spruitjes niet lekker vinden, terwijl ze het nog nooit gehad hebben. Toegegeven, spruitjes hebben een aparte smaak, maar zijn veel minder bitter dan vroeger. Dus gewoon een keer proberen, ook als je het zelf misschien niet zo lekker vindt. En anders maak je ze eerst via dit recept met shoarma klaar. Zeker weten dat er dan gegeten wordt!

5 smul-tosti’s voor tussen de middag

Tosti ham kaas

Grappig om te zien dat een bericht dat ik in 2011 (!) postte nog zo populair is. Blijkbaar houden we in Nederland ontzettend van tosti’s en ik denk dat het een goede afwisseling is van de normale broodmaaltijd. Hartstikke lekker en er zijn veel variaties mogelijk. Zo veel dat ik er nog een post met meer lekkere tosti recepten over geschreven heb.

Dit waren de drie populairste blogposts met recepten. Leuk om te zien dat dit allemaal verschillende soorten gerechten zijn. Komend jaar ga ik uiteraard mijn best doen om nog meer lekkere, gezonde en soms iets minder gezonde recepten te posten. Heb je nog goede ideeën of tips, laat het me dan weten. Ik ben altijd erg benieuwd naar jullie reacties.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]