Binnenkort: Koken op de camping

door Esther
camping barbecue

De grote vakantie komt er weer aan en veel mensen vertoeven dan een poosje op de camping of in een huisje. Vakantie is voor mij altijd heerlijk even tijd om te relaxen en een paar goede boeken te lezen. Lekker met de kinderen naar het zwembad en gewoon gezelligheid met elkaar.

Het koken op vakantie is toch altijd net even wat primitiever dan thuis. Of je nu in een appartement met 2 elektrische pitten bent of op de camping met een skottelbraai. En ik kan me zo voorstellen dat wanneer je slechts 1 pit op een gastankje tot je beschikking hebt, je graag snel een lekkere gezonde en makkelijke maaltijd wilt maken. Na een aantal keer Italiaanse pizza en Franse patat is een zelf gemaakt gerecht toch ook altijd wel weer lekker.

De afgelopen weken heb ik aardig wat nieuwe recepten uitgeprobeerd en getest. Alleen de allerbeste en allerlekkerste worden gepubliceerd in de serie “Koken op de Camping”. En ik heb een uitermate streng testpanel ingezet om de gerechten te beoordelen, namelijk mijn man en beide kinderen. Als zij het niet lekker vonden, wordt het recept niet gepubliceerd.

Ik heb rekening gehouden met makkelijk verkrijgbare producten in Europa of producten die je mee kan nemen. En trouwens, deze gerechten hoef je natuurlijk niet alleen op vakantie te maken, ook thuis smaken ze prima! Houd dus de komende tijd dit blog in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je af en toe leuke post in je mailbox èn krijg je de recepten voor op de camping gewoon gemaild!

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!



Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]