Dit zijn volgens jou de 5 beste recepten van 2021

door Esther
5 beste recepten van 2021

2022 is nét begonnen, dus dat is een mooi moment voor een lijstje….
Ben jij ook zo dol op lijstjes aan het eind van het jaar? Van die overzichten over wat er gedurende de afgelopen periode allemaal gebeurd is en waar we met z’n allen mee bezig waren. Precies zo’n lijstje heb ik voor je gemaakt. Want wat zijn volgens jou de 5 beste recepten op Gezin over de Kook in 2021?

Als ik kijk naar de recepten die het meest bezocht werden op mijn blog zijn dat:

  1. Stoofpeertjes uit de slowcooker
  2. Een lekkere lunch: broodje met Oosterse kip
  3. Heerlijke zachte slowcooker fudge
  4. Maaltijdsoep uit de slowcooker
  5. Een appelcake recept om van de smullen

Het is een mooie, diverse lijst geworden met wat lekkers voor de lunch, een tussendoortje, gebak en zelfs een heerlijke maaltijdsoep.

Ook in 2022 wil ik weer veel goede recepten op mijn blog plaatsen. Het doel is altijd dat het niet al te moeilijk moet zijn en de ingrediënten makkelijk te krijgen. Dan krijg je vanzelf zin om in de keuken te staan en wat lekkers op tafel te toveren. Daarnaast ben ik een fan van authentieke en soms ouderwetse gerechten. Recepten die je oma nog in een schriftje had geschreven. Dat zorgt bij mij altijd weer voor Heerlijke Herinneringen. Ik hoop deze serie ook in 2022 weer te kunnen voortzetten met nieuwe herinneringen van nieuwe mensen. Dit is gelijk een uitnodiging voor jou: heb jij een gerecht of recept met een heerlijke herinnering? Stuur het naar me op en ik neem contact met je op. Wie weet staat jou recept dan binnenkort op Gezin over de Kook!
Hieronder nog eenmaal jouw favoriete recepten van 2021 en maak er ook in 2022 een mooi, lekker en vooral gezond jaar van!

Liefs

handtekening

Dit zijn volgens jou de 5 beste recepten van 2021

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]