NIEUW
Vegetarische linzen pompoen stoofschotel
Rabarbertaart recept met bladerdeeg
Zelf yoghurt maken in de multicooker of instantpot
Thais rundvlees uit de slowcooker
Portugese kip met rijst
Vegetarisch noedels recept met champignons
Review pureersoep tomaat oregano Lidl
Recept voor spitskool ovenschotel met kip
Frisse zomerse erwtensoep
Hét recept voor makkelijke appeltaart
Gezin over de Kook
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Bijgerechten
    • Gebak en desserts
    • Groenten
    • Heerlijke Herinneringen
    • Lunch
    • Pasta
    • Recepten door kinderen
    • Recepten samen met kinderen
    • Recepten voor baby’s en peuters
    • Salades
    • Slowcooker
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Handige Hulpjes
    • Leuke links
    • Reviews
    • Seizoenskalender
    • Tips en Trucs
  • Over
    • Over
    • Disclaimer

Over

door Esther 2020-08-06

Dit blog gaat over gezinnen en koken. Gezinnen met 1 of 10 kinderen, papa, mama, samengestelde families het maakt niet uit. Overal ontstaan tijdens het eten hilarische taferelen; van groenten die onder de tafel worden gegooid, hagelslag in de sokken terugvinden en vla die in iemands oor terecht komt (waarvoor dank broer!).

Esther van den Bosch

Ik ben Esther en mijn gezin bestaat uit 2 jongens en papa en mama. En mijn gezin is niet anders dan het jouwe, lees en geniet dus mee van onze ervaringen.

Als liefhebber van alles in en om de keuken, mag ik ook graag workshops doen om nog meer te leren en te ervaren. Zo heb ik Bakkerij Salverda in Leeuwarden in 2014 een keer geholpen met het maken van de ambachtelijke chocoladeletters. Niet alleen erg leuk, maar ook erg lekker. En ik heb weer veel geleerd over chocolade!

chocoladeletters bij salverda
Cover Coop Magazine

Hoe leuk is het als je gevraagd wordt om mee te werken aan het magazine “Aan de keukentafel” van de Coop? Superleuk natuurlijk. In de zomereditie van 2015 stond mijn recept en een aantal tips over hoe je veilig met je kinderen in de keuken kunt werken.

Augustus 2015: Een supergave workshop bij Robèrt van Beckhoven in Oirschot gewonnen. Wie zegt daar nu nee tegen? Ik niet in ieder geval, dus Luxe Desserts gemaakt onder leiding van Robèrt zelf. Weer veel nieuwe ideeën en tips opgedaan en natuurlijk al het lekkers mee naar huis! Daarna nog 3 keer terug geweest voor nieuwe trainingen.

Robert van Beckhoven met Esther van den Bosch
Bij Robèrt van Beckhoven in Oirschot

Brood bakken deed ik al wel in de broodbakmachine, maar dat is eigenlijk geen kunst. Een workshop brood maken bij Baksels was superleuk om te doen en leverde naast veel kennis en techniek, ook een witbrood, een bruinbrood met lijnzaad en een suikerbrood op! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede cursus of workshop.

Ik ben ook erg benieuwd naar jullie reacties en ideeën. Mail me maar wat je wilt lezen of wat je hebt meegemaakt!

Deel FacebookTwitterPinterestEmail

Laat me weten wat je van dit recept vindt. Reactie annuleren

[script_17]

Over mij

Over mij

Welkom op mijn foodblog, Ik ben Esther, getrouwd met Bert, moeder van 2 jongens en dol op alles wat met eten en koken te maken heeft. Sinds 2011 houd ik hier mijn favoriete recepten, weetjes en tips bij over lekker, gezond en makkelijk eten. Veel lees- en vooral kookplezier!

Vind een recept

Op Pinterest

@gezinoverdekook

Volg me op Facebook

Volg me op Facebook

Nieuwsbrief

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Volg mij op Pinterest

Volg mij op Facebook

Volg mij op Facebook
mytastenld.com

gezinoverdekook

gezinoverdekook
Het is nationale pannenkoekdag! Een mooi moment om Het is nationale pannenkoekdag! Een mooi moment om eens pannenkoeken te bakken zonder pakje. Met dit recept, bak je heerlijke pannenkoeken met 3 meel- en bloemsoorten. . . . #nationalepannenkoekdag #pannenkoekendag #pannenkoek #pannekoek #pannenkoeken #pancakes #bakken #recept #lunch
Het is #bananenbrooddag ! Hoe leuk is dat? Ach, er Het is #bananenbrooddag ! Hoe leuk is dat? Ach, er zijn natuurlijk belangrijker zaken maar een stukje bananencake is wèl lekker. Dit recept voor bananencake is net even anders. Uiteraard de heerlijke smaak van banaan, maar ook kaneel. Een lekkere stevige cake met een knapperig suiker / kaneel korstje. Dat wordt smullen! Zie voor het recept de link in de bio. . . . #banaan #bananenbrood #bananencake #foodphotography #foodporn #bananabread #gebak #cake
Het waait en regent buiten, tijd voor een lekker k Het waait en regent buiten, tijd voor een lekker kopje thee dus. Straks maar weer even de “bakspieren” trainen. 😉
Heb jij deze klassieker al eens gemaakt? Een heerl Heb jij deze klassieker al eens gemaakt? Een heerlijke monchoutaart met bastognekoek en kersen. Probeer daar maar eens van af te blijven. Recept in de bio. . . . #monchou #monchoutaart #taart #gebak #foodphotography #foodstagram #bastognekoek #roomkaastaart #heerlijkeherinneringen
Eet eens wat vaker vis...En probeer dan vooral dez Eet eens wat vaker vis...En probeer dan vooral deze Griekse kabeljauw uit de oven! . . . #Grieks #kabeljauw #vis #oven #gezond #knoflook #citroen
Laad meer... Volg op Instagram

Nieuwsbrief

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email

©2022 - Gezin over de Kook.nl Alle rechten voorbehouden.
Zoals je zult begrijpen is de inhoud van deze website, inclusief de afbeeldingen, eigendom van Gezin over de Kook.
Wil je iets gebruiken of kopiëren, neem dan even contact met me op. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.


Terug naar Boven
Gezin over de Kook
  • Recepten
    • Basisrecepten
    • Bijgerechten
    • Gebak en desserts
    • Groenten
    • Heerlijke Herinneringen
    • Lunch
    • Pasta
    • Recepten door kinderen
    • Recepten samen met kinderen
    • Recepten voor baby’s en peuters
    • Salades
    • Slowcooker
    • Soep
    • Vegetarisch
    • Vis
    • Vlees
  • Handige Hulpjes
    • Leuke links
    • Reviews
    • Seizoenskalender
    • Tips en Trucs
  • Over
    • Over
    • Disclaimer
Ik ben dol op cookies, dus ik eet ze niet alleen, maar gebruik ze op deze website om content en advertenties te plaatsen, om functies voor social media te bieden en om mijn websiteverkeer te analyseren. Klik op "Accepteer" om verder te gaan op deze website.
AccepteerAccepteer NietZelf InstellenPrivacy- en Cookieverklaring
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
OPSLAAN & ACCEPTEREN