De 3 lekkerste tosti recepten

door Esther
Appeltosti

Een tosti gaat er altijd wel in en het is nèt even wat anders dan een gewoon broodje. Hoewel veel mensen denken dat een tosti ongezond is, hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Het is maar net wat je er op doet. Een tosti met ham en kaas is precies hetzelfde als een broodje met ham en kaas tenslotte. Maar goed deze klassieker kennen we allemaal wel. Ik heb in een eerdere blogpost al eens een paar variaties laten zien, maar nu heb ik nog meer lekkers bedacht, misschien wel de lekkerste tosti recepten aller tijden…

Nog een Italiaanse tosti, gewoon omdat het zo lekker is! Daarnaast een pittige tosti als je een oppepper nodig hebt zo halverwege de dag. En een zoete tosti mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje. Tosti’s kan je prima van te voren maken en bijvoorbeeld aan je kind in de lunchtrommel meegeven naar school. Ze zijn dan uiteraard niet meer warm, maar wel lekker knapperig.

Ik hoop dat je wat inspiratie krijgt van mijn lekkerste tosti recepten en misschien heb je zelf nog meer lekkere ideeën: laat het me weten in een reactie! Ik ben benieuwd.

Pittige Tosti:
Beleg een bruine boterham met jonge kaas, een paar plakjes chorizoworst en een beetje sambal

Pittige tosti met chorizo

Italiaanse Tosti:
Beleg een witte boterham met jonge kaas, ui, plakjes tomaat, salami en Italiaanse kruiden. Wil je nog Italiaanser? Dan maak je deze tosti van een Ciabattabrood! Snijd deze in plakken en beleg zoals bovenstaand.

Zoete Tosti:
Beleg een witte boterham met plakjes appel en besprenkel met een lepel honing

Appeltosti
NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]