Dit is de beste snijplank die niet schuift!

door Esther
Snijplanken BK

Hoeveel snijplanken heb jij al versleten? Ik kan ze in elk geval niet meer tellen. En elke keer weer dezelfde soort kopen voor weinig geld, maar vind maar eens een snijplank die niet schuift.

Ongeacht of je een houten of een kunststof snijplank gebruikt, wanneer je aan het snijden bent, wil je niet dat deze verschuift. Het is niet alleen ontzettend irritant, maar ook nog eens gevaarlijk. En het laatste wat ik wil is in mijn vingers snijden. Dus dan maar weer een doekje onder de plank om van het geschuif af te zijn.

Je zou toch denken dat de grote snijplank fabrikanten hier toch ook over na gedacht hebben? Ik neem aan dat ze hun producten testen. Hoe kan het dan, dat een snijplank met een antislip functie zo moeilijk te vinden is? Of je moet er echt de hoofdprijs voor betalen, en call me cheap, maar dat ben ik echt niet van plan.

Op zoek naar de perfecte snijplank, ben ik tig winkels afgeweest, heb websites met reviews bekeken en tientallen verschillende exemplaren in handen gehad. Ik zweer het je, er is een serieuze snijplanken business! Dus na een lange, lange zoektocht heb ik uiteindelijke deze snijplanken van BK gekocht. Mijn eisen waren dat ze groot genoeg moesten zijn, uiteraard bewezen antislip en vaatwasserbestendig. Lijkt me heel redelijk toch?

Snijplanken BK

Review BK snijplank die niet verschuift

De snijplanken van BK voldoen aan die eisen en ik kan zeggen dat ik super tevreden ben over deze aanschaf. Zijn ze goedkoop? In vergelijking met de snijplanken van Ikea niet nee. Je betaalt rond de €40,- voor een set van 3 snijplanken. Maar Ikea verkoopt geen snijplank die niet schuift. Daarnaast merk ik dat de kwaliteit van de BK snijplank ook beter is. Ze verkleuren niet of nauwelijks en ze blijven tot op heden er prima uitzien. En waar het allemaal om begon: de antislip functie werkt perfect! Geen schuivende plank of geklungel met doekjes meer. Plank pakken en snijden maar. Het antislip gedeelte van de drie snijplanken is trouwens voorzien van een eigen kleur, zodat je ook thuis de groene kunt gebruiken voor groenten, rood voor vlees en blauw voor vis.

Snijplanken BK

Goed je merkt het al, ik ben blij met mijn aanschaf, vandaar de positieve review. Wie weet heb je er wat aan voor je volgende aankoop. Voor de volledigheid: dit artikel is niet gesponsord door BK, en ik heb ook geen connecties binnen het bedrijf. Als ik ergens enthousiast over ben, schrijf ik er mijn eigen mening over.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]