Welke prins of prinses eet nou niet van zo’n bordje?

door Esther

Deze bordjes kwam ik online tegen bij Kidzsupplies, een superleuke online shop met allerlei leuke hebbedingen voor kinderen. Zo ook deze mooie bordjes met verschillende prints. Door de vier verschillende vakjes kun je dus alle delen van de maaltijd gescheiden houden. Dat vonden (en vinden) mijn kids wel fijn, want de hel breekt los als er ook maar een sliertje rode kool tegen de aardappelpuree aankomt… Ze eten inmiddels van normale borden en reageren minder heftig (meestal), maar ook nu verlang ik nog wel eens terug naar de ouderwetse drievaksborden. Toen ik deze borden dus zag, wilde ik wel dat ik zoiets had gehad een paar jaartjes terug. Helaas heb ik dit soort borden nog niet gezien met Star Wars of Phineas en Pherb er op…

Dus is jouw kind helemaal weg van prinsessen of prinsen dan is dit bord voor jou. Er is trouwens ook kinderbestek, om het setje helemaal compleet te maken.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]