La Place kruidenkaas maak je makkelijk zelf

door Esther
La Place kruidenroomkaas

Vind jij die La Place kruidenkaas broodjes ook altijd zo lekker? Ik wel en ik vroeg me altijd af hoe deze precies gemaakt werd. Nu blijkt dat alle recepten van het lekkers dat er geserveerd wordt gewoon online staan! Dat moest ik dus thuis ook een keer gaan maken.

Je zou kunnen denken dat het dom is om de recepten prijs te geven. De meeste koks doen dit niet. Maar ik denk dat ze dit eigenijk heel slim doen. Als je zin hebt in wat lekkers als je in de stad loopt, ga je namelijk echt niet naar huis om het zelf te maken. Dus juist door deze recepten te delen, laten ze veel meer mensen kennis maken met wat er op het menu staat. En al die mensen gaan dat ook bij La Place een keertje uit proberen. Kijk maar eens op de website of jouw favoriete gerecht er ook bij staat.

Maar goed, hieronder dus het recept voor kruidenkaas dat ik van de La Place website heb gehaald. De enige aanpassing die ik heb gedaan, is dat ik de geplette peperkorrels heb vervangen door gemalen peper. Dat vond ik net even wat makkelijker. Ik zou zeggen, geniet nu ook thuis van een heerlijk broodje La Place kruidenroomkaas!

Kruidenroomkaas zoals bij La Place

Porties

1

porties
Voorbereidingstijd

5

minutes
Kooktijdminuten
Totale tijd

5

minutes

Ingrediënten

  • 120 g roomkaas

  • 15 g creme fraiche

  • Versgemalen peper

  • 7,5 g bieslook

  • 5 g peterselie

Bereiding

  • Roer de roomkaas met de versgemalen peper los met een spatel. Voeg de crème fraiche erbij en roer goed door. Als het goed is heb je een mooie gladde structuur.
  • Knip de bieslook en de peterselie in kleine stukjes en roer ook dit door het roomkaasmengsel.
  • Besmeer een broodje met het kruidenkaas mengsel en garneer met nog wat extra fijngeknipte bieslook.
La Place kruidenroomkaas
Broodje kruidenkaas van La Place
NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

Ik ben dol op cookies, dus ik eet ze niet alleen, maar gebruik ze op deze website om content en advertenties te plaatsen, om functies voor social media te bieden en om mijn websiteverkeer te analyseren. Klik op "Accepteer" om verder te gaan op deze website. Accepteer Lees meer