Ben je een liefhebber van koekjes of van brownies? Je hoeft niet meer te kiezen met dit recept voor brownie cookies! Dat wordt smullen.
Brownies zijn van die heerlijke zachte stukjes cake met een chewy buitenkant en een heerlijke zachte binnenkant. Er bestaan verschillende recepten voor brownies en op mijn blog heb ik twee van mijn favorieten staan. Een lekker authentiek recept voor brownies met walnoten en het ultieme brownierecept waar je zelf mee kunt variëren. Ik ben fan van deze lekkernij en maak dan ook graag brownies voor mijn gasten.
Maar ja, een koekje op zijn tijd is ook wel eens lekker toch? Dus met dit recept heb je een klein beetje van beiden. De knapperige buitenkant van een koekje en de zachte binnenkant van een brownie. En vergeet ook vooral de heerlijke volle chocoladesmaak niet van deze brownie cookies. Door het gebruik van een beetje espresso poeder versterk je de chocoladesmaak. De smaak wordt wat intenser. En je proeft dus echt geen koffiesmaak meer terug in de koekjes. Ik verzeker je, hier scoor je punten mee.
Wil je dus eens een ander soort koekjes bakken, probeer dan zeker dit recept voor brownie cookies eens.
