De 3 populairste pasta recepten op mijn blog

door Esther
Spaghetti Carbonara

Op mijn blog staan tientallen recepten en er komen wekelijks nieuwe bij. Dat vind ik hartstikke leuk om te doen, maar nog leuker vind ik het om te zien wat jullie allemaal lekker vinden. Daarom nu hier de 3 populairste pasta recepten van mijn blog.

Spaghetti, macaroni, penne en tagliatelle zijn onverminderd populair in Nederland. Maar wist je dat de manier waarop we in Nederland pasta eten, niet is zoals ze dat in Italië eten? Daar kennen ze ons “spaghetti en macaroni pakket” met groenten niet. Ze kijken met een opgetrokken wenkbrauw naar onze rode pastasaus met ui, prei, wortel en gehakt. In plaats daarvan eten ze pasta met weinig ingrediënten, maar wel de beste die ze kunnen betalen.

Ik heb wel eens verteld over de cacio é pepe bugatini die ik in Rome heb gegeten. Dat was niks anders dan bucatini, een soort holle spaghetti, pecorino kaas en peper. Dat was serieus alles! Maar dit is zo ontzettend lekker, dat ik het thuis nog meerdere keren heb gemaakt. Toegegeven, de plaats en het gezelschap (mijn beste vriendin) speelt natuurlijk ook een rol. Maar ook ik ben er van overtuigd dat je beter met minder ingrediënten van goede kwaliteit iets lekkers kunt maken, dan met veel minder goede iets middelmatigs.

Heb je inmiddels al trek gekregen? Dan ben je niet de enige. Ik heb hieronder de 3 populairste pasta recepten van ijn blog verzameld. Heb je gelijk wat inspiratie voor het avondeten!

Authentiek spaghetti carbonara recept

Dit authentieke recept voor spaghetti carbonara is veruit het meest favoriete recept op mijn blog. Probeer nu dit heerlijke gerecht naar recept van een Pasta Granny uit Rome.

Spaghetti Carbonara
feta pasta

Feta pasta recept van TikTok

Dé TikTok hit van begin 2021: Feta pasta! Dit recept is zo eenvoudig, maar zo ontzettend lekker. Ik begrijp helemaal waarom dit viral ging.

Tagliatelle met tomatensaus en kaasgehaktballetjes

Zo verras je je kids zeker weten: Tagliatelle met tomatensaus én kaasgehaktballetjes. Deze tomatensaus maak je makkelijk zelf en de gehaktballetjes smaken extra lekker door de kaas die er in zit. Dit wordt de nieuwe favoriete avondmaaltijd bij jou thuis!

Tagliatelle pastasaus met kaasgehaktballetjes
NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]