Mijn campagne: eten verbindt mensen

door Esther
eten verbindt mensen

Vandaag start mijn eigen campagne om meer mensen met elkaar te verbinden in deze moeilijke tijd. Bijna iedereen zit thuis en komt minder in contact met anderen. We kunnen niet uit eten of andere leuke dingen samen doen. Dat is geen nieuws natuurlijk en hoor je overal.

Mijn hoop is dat ik door deze campagne een kleine bijdrage kan leveren en het je toch iets makkelijker kan maken. Het doel is om meer mensen samen te laten koken. En dat hoeft echt niet een heel diner te zijn, maar gewoon een lekker makkelijk receptje. Nodig iemand uit om samen te koken via videobellen en ga al babbelend aan de slag. Hoe leuk is dat?

Om het je makkelijk te maken heb ik al een aantal ansichtkaarten met een recept gemaakt. Deze kun je gratis downloaden, uitprinten en aan iemand sturen, maar je kunt deze ook altijd mailen natuurlijk. En heb je zelf een lekker recept dat je samen wilt maken? Helemaal prima! Enne vind je het leuk om mee te doen met deze campagne? Dan heb ik ook social media afbeeldingen gemaakt die je gratis kan downloaden en gebruiken met #etenverbindtmensen .

Wie nodig jij uit om samen te videokoken?
Download hier gratis ansichtkaarten met recepten!

Kokkerellen

Maak samen heerlijke pizzabroodjes. Het recept staat al voor je op de ansichtkaart, print hem uit en stuur hem aan iemand met wie je samen wilt koken.


Coronagerecht

Maak samen een lekker toetje: vanillevla! Makkelijk te maken en gezellig samen smikkelen. Het recept staat al op de ansichtkaart, dus je kunt gelijk aan de slag.


Koekje van eigen deeg

Met het recept voor kruidkoek op deze ansichtkaart scoor je zeker punten. Je hoeft hem alleen uit te printen en aan iemand te sturen om samen aan de slag te gaan.


Soupchef

Zelf soep maken is zo lekker en helemaal niet moeilijk om te doen. Met wie maak jij deze lekkere mosterdsoep die ik al voor je op de ansichtkaart heb gezet?


Maskerpone

Als je gaat videobellen hoef je geen masker op. Dus met de mascarpone uit de koelkast maak je een heerlijke ijstaart via het recept op de ansichtkaart.


Slowcooker

Heb je een slowcooker? Ga dan samen aan de slag met dit heerlijke recept voor fudge. Dat wordt smullen!

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Adriana Hogendoorn 2021-02-04 - 13:42

Wat een geweldig idee!👌

Antwoord
Esther 2021-02-04 - 13:56

Dank je wel Adriana! Ik hoop dat veel mensen er iets aan hebben.

Antwoord

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]