De broodtrommel, maar dan anders: Goodbyn en Bynto

door Esther

Er is natuurlijk niks mis met de normale broodtrommel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en als je een beetje mazzel hebt zelfs met de afbeelding van de favoriete superheld van je zoon of dochter. Je hebt ze heel goedkoop (waarbij je er thuis achterkomt dat er net geen twee broodjes in passen naast elkaar..) en de  “standaard” lunchbox van Mepal. En dan heb je sinds december de Goodbyn. Deze lunchbox is anders dan anders. Deze handige broodtrommel heeft maar liefst 5 vakken! De hermetisch sluitende deksel zorgt ervoor dat het voedsel van het ene bakje niet in het andere bakje lekt. Standaard krijg je er ook een drinkflesje bij van 240 ml. en de bijgeleverde stickers zorgen voor de nodige versiering. Daarnaast kan het ook nog eens lekker makkelijk in de vaatwasser.

Sinds deze maand heeft de grote Goodbyn er een kleine broer bij: de Bynto. Net zo handig en inventief, maar nu met 3 vakken. Het lijkt me dat deze superhandige lunchboxen niet alleen cool zijn voor de kids, maar ook papa en mama slaan geen modderfiguur hiermee op het werk! Verkrijgbaar in verschillende kleuren is er altijd wel 1 voor je bij. Te bestellen via de website Puurspeelgoed. Misschien een goed idee voor mijn eigen kids aankomend schooljaar!

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Judit 2011-11-07 - 12:16

Ge-wel-dig die Goodbyns en Bynto’s. Je kunt er zoveel leuks in doen voor de kinderen tijdens de schooldag.

Mijn zoontje blijft over en een boterham met pasta heeft hij inmiddels wel gezien, dus gaan we helemaal uit ons creatieve bol met de Goodbyn. In ieder vakje een andere gezonde lekkernij, zo is de lunch weer spannend en leuk!

Kortom een TOP-product en leuk om met sinterklaas of kerst kado te doen.

Groetjes Judit

Antwoord

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]