Leuk de lunch wat op met deze mooie notitieblaadjes

door Esther

Of je kind nu naar de TSO gaat of niet, met deze superleuke blaadjes maak je het fruithapje of de lunch een stuk feestelijker. Mijn moeder schreef en tekende vroeger regelmatig wat op de banaan die we meekregen naar school Een gewoonte die ik heb overgnomen en die mijn kinderen erg leuk vinden. Ik heb ook wel eens een briefje in de broodtrommel gestopt met een kleine verhaaltje of gewoon eet smakelijk. Maar het idee van dit minikoffertje vond ik zo leuk dat ik het vanuit Engeland besteld heb. Er zitten drie vakjes in met verschillende “lunch notes” en stickertjes. Allemaal te beschrijven en te beplakken, zodat je er een ècht feestje van kan maken. Uiteraard zijn de teksten in het Engels, maar de plaatjes spreken voor zich en anders leren ze ook gelijk wat Engels! Ik ben ze nog niet in Nederland of in het Nederlands tegengekomen, vandaar deze tip. Ze zijn makkelijk en zonder verzendkosten te bestellen via TheBookDepository.

 

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]