Leuk voor pasen: marshmallow paashaas!

door Esther
marshmallow paashaas

Pasen staat voor de deur en dat is altijd een leuk moment om wat met de kinderen te doen. Natuurlijk worden er paaseieren versierd door je zoon of dochter, maar als je eens wat anders wilt doen, dan is deze marshmallow paashaas misschien een leuk idee om samen te maken. Je hoeft niks te koken, dus je kind kan dit misschien ook wel helemaal zelf.

marshmallow paashaasOm deze lieve paashaasjes te maken heb je het volgende nodig:

Grote en kleine witte marshmallows
Kokos rasp
Verschillende strooisels (hagelslag, decoratie voor cupcakes, vruchtenhagel etc.)
200 gram poedersuiker

Strooi de kokos in een diep bord. Voeg een eetlepel water bij de poedersuiker en roer tot een gladde dikke glazuur. Als het te dik is voeg je nog een paar druppels water toe.
Rol een marshmallow door het glazuur en rol het dan door de kokosrasp. Gebruik twee marshmallows die je met glazuur op elkaar plakt om de grotere paashaas te maken. Plak twee mini marshmallows er aan voor de voeten, en maak het gezicht met hagelslag van verschillende grootte voor de ogen, neus en snorharen. Maak de oren met behulp van een schaar om stroken van de randen van een grote marshmallow te knippen en bevestig ze vervolgens met een beetje glazuur.

Ik vond dit recept via Pinterest op Better Homes en Gardens

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]