De corned dief!

door Esther
Jeroen aan de spaghetti

Ik zit met Jeroen van 3 op de fiets en ik vertel dat we vanavond zijn favoriete spaghetti eten: Spaghetti met corned beef! Jeroen reageert geschrokken: ” Corned dief?? Dat kan niet mama, dan steelt hij ons eten!!

Hieronder het recept van deze heerlijke spaghetti. Het recept komt uit de Allerhande van een aantal jaar geleden en wordt bij ons thuis nog steeds gemaakt.

Soort Spaghetti Bolognese

Jeroen aan de spaghetti

20 gr. boter
1 el. olijfolie
2 uien
250 gr. prei in ringetjes
1 flinke theelepel tijm
1 laurierblaadje
1/2 blikje corned beef
2 pakken gezeefde tomaten
500 gr. half om half gehakt

Verhit de boter en de olie in een grote braadpan. Fruit hierin de uien, prei, tijm en laurier tot deze glazig en lichtbruin zien. Roer de corned beef door het mengsel en bak deze mee tot hij begint te kleuren. Schenk de gezeefde tomaten in de pan, roer de saus om en breng hem zachtjes aan de kook. Verkuimel het rauwe gehakt in de saus en breng hem opnieuw aan de kook. Laat de saus 30 minuten zachtjes doorkoken en breng hem op smaak met ruim zout en versgemalen peper. Serveer de saus met spaghetti en geraspte kaas.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]