Ken je dat, je hebt van die gerechten die je altijd zo’n lekker gevoel geven. Een van die gerechten is voor mij risotto. Zo maak ik regelmatig deze kip risotto en dat is echt genieten. De combinatie van smeuïge rijst met kip is onweerstaanbaar. Maar ja, je wilt ook wel eens wat anders en af en toe vis op het menu is ook niet verkeerd. Dus aan de slag met risotto met tonijn én zoete aardappel.
Dit gerecht is lekker zacht en erg geschikt voor het voorjaar of de zomer, maar ik houd je zeker niet tegen als je dit in de herfst of winter maakt! Vaak wordt risotto gemaakt met champignons, maar die vind je in deze versie niet terug. Wat je wel terugvindt is zoete aardappel. Dit verwacht je misschien niet zo snel, maar het maakt hem erg lekker in combinatie met de tonijn. Een beetje kaas mag natuurlijk niet ontbreken en de bieslook geeft hem net even een frisse touch.
En voor zover je nu nog niet verkocht bent: dit is ook nog eens een budgetvriendelijk gerecht. Met basis ingrediënten maak je deze ontzettend lekkere maaltijd. Wil je dus eens een ander soort risotto? Kies dan voor deze versie van risotto met tonijn en zoete aardappel.