Oventemperatuur omrekenen doe je zo!

door Esther
spiekbrief header foto

Ben jij ook zo dol op Pinterest? En ben je ook vaak allerlei lekkere en leuke Amerikaanse recepten aan het uitproberen? Ik dus ook, maar dan kom je er achter dat alles in Amerikaanse of Engelse eenheden staat. De oventemperatuur omrekenen van 350° Fahrenheit naar 180° Celsius kan je natuurlijk elke keer in Google doen. Net als Oz om rekenen in grammen.

Cadeautje van mij voor jou: het spiekbriefje voor in de keuken.

Dat kan makkelijker, dus om je te helpen heb ik een spiekbriefje voor in de keuken gemaakt. Hierop vind je alle ovenstanden, een omrekentabel van veel gebruikte ingrediënten van cup naar gram en een omrekentabel van oz naar gram. Download de pdf, print deze uit en hang hem op een goed zichtbare plek. Zo hoef je nooit meer de oventemperatuur om te rekenen en kun je gewoon even spieken! Ik heb de cheatsheet op mijn afzuigkap gehangen en gebruik hem regelmatig! Ik hoop dat jij er ook zo veel plezier van hebt.

spiekbrief header foto

Enne Gezin over de Kook vind je ook op Pinterest, dus neem vooral een kijkje.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]