Het is weer aardbeien milkshake weer!!

door Esther
aardbeien milkshake

Nou laat het weer op dit moment nogal te wensen over, maar eigenlijk is het altijd tijd voor een aardbeien milkshake. De lekkerste milkshakes maak je nog altijd zelf en dat is makkelijker dan je denkt!

Kinderen vinden milkshakes heerlijk en zeker als ze zelf mogen uitkiezen wat er in gaat. Perfect dus om ze net even wat extra fruit te geven op momenten dat het eten even niet zo wil. Op die manier krijgen ze ongemerkt èn op een leuke manier de vitamines binnen die ze zo hard nodig hebben. En omdat het weer tijd is voor de aardbei, geef ik je hierbij alvast een superlekker recept van een aardbeienmilkshake. Je kunt de aardbeien natuurlijk vervangen door ieder ander zacht fruit dat je lekker vindt of wat je toevallig in huis hebt. Alleen kiwi of ananas is waarschijnlijk geen succes met melk: dat kan bitter worden.

Aardbeien milkshake

aardbeien milkshake

 


Ingrediënten:

2,5 dl volle melk
4 volle eetlepels vanille yoghurt
handvol aardbeien (liefst bevroren)

Doe alle ingrediënten in je blender en mix ongeveer een halve minuut. Verdeel over 3 glazen.

Simpeler dan dit kan bijna niet!! Je kan variëren met magere melk, karnemelk, ijs in plaats van yoghurt etc. Ik zou zeggen leef je uit.

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

Sandra 2011-07-31 - 11:31

Of de melk vervangen door volle yoghurt! Weet je hoe lekker dat is?!

Antwoord
Esther 2011-07-31 - 22:28

Ah, ja hoe kon ik die nou vergeten?! Lekker hoor en vruchtenyoghurt is dan de volgende optie…

Antwoord

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]