Jamie in 15 minuten: boek en tv

door Esther

De mensen die mij iets beter kennen weten dat ik dol ben op Jamie Oliver en zijn recepten. Het meeste is goed te maken voor de gemiddelde kok, de boeken zijn een lust voor het oog en Jamie zelf is heerlijk relaxed. Nu was er al een Jamie in 30 minuten boek, maar het kan nog sneller! Een complete verse maaltijd in slechts 15 minuten? Dat vind ik een kunst op zich. Ik kom dan echt niet verder dan macaroni of rijst met ragout en doperwtjes of zo. Ik ben erg benieuwd wat Mr. Oliver uit zijn pannen weet te toveren. Vanavond kun je de eerste aflevering van de nieuwe tv-serie zien op 24Kitchen om 22:00. Het boek Jamie in 15 minuten is inmiddels in de boekwinkel te verkrijgen…. ik geloof dat ik Sinterklaas maar eens heeeeeel lief ga aankijken!

NIEUWSBRIEF

Ontvang unieke content, downloads en mis geen recept meer. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!Misschien vind je dit ook leuk:

Laat me weten wat je van dit recept vindt.

[script_20]